Lekdetectie Rotterdam

Lekdetectie RotterdamVoor een betrouwbare partner in lekdetectie in Rotterdam bent u bij  Lekkage Controle Rijnmond aan het goede adres. Wij zijn al jarenlang lekkage expert in o.a. Rotterdam.

Bij ons bent u verzekerd van professionaliteit en vakkundig werk. Heeft u last van een lekkage? Neem direct contact met ons op en wij helpen u uit de brand!

Een lekkage kan veel schade veroorzaken. Niet alleen directe waterschade maar schimmel en ontsierde muur- of plafondplekken kunnen ontstaan door lekkage.

Het is daarom van belang dat een lekkage goed wordt geïnspecteerd en opgelost. Een lekkage kan verschillende oorzaken hebben, om herhaling te voorkomen is een grondige lekdetectie van uiterst belang!

Lekkages opsporen in Rotterdam!

Lekkage Controle Rijnmond is voor lekdetectie in Rotterdam en omstreken al jarenlang specialist. Wij hebben kennis en ervaring in allerlei lekkages rondom huizen en bedrijfspanden. Een van de meest voorkomende lekkages is een lekkage in de badkamer. Maar ook lekkages op de zolder of in de kelder zijn voor ons dagelijkse zaken.

Of u nu last heeft van lekkages bij uw kozijn, dak of kelder, wij helpen u graag van uw lekkage af!

lekdetectie RotterdamEen lekkage is niet alleen vervelend, het kan u ook veel geld kosten. Wij raden daarom ook altijd aan om te controleren of uw verzekering lekkage dekt. Niet iedere polis dekt lekkage. Er zijn verzekeraars die kijken naar (achterstallig) onderhoud en baseren daar hun uitkering op. Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom een lekkage verzekering of wilt u meer informatie?

Wij kunnen u uitgebreid adviseren over een lekkage verzekering en lekdetectie in Rotterdam en omgeving.

Voor lekdetectie in Rotterdam en alles wat daarbij komt kijken, is Lekkage Controle Rijnmond uw partner.

Wij zijn actief voor zowel particulieren als bedrijven en naast lekkage reparatie kunt u ons ook raadplegen voor advies en totaaloplossingen.

Wij zijn te bereiken op telefoon: 06-52381834.

Uiteraard kunt u ons ook bereiken per mail via: info@lekkagecontrole.nl.

Een greep uit onze diensten: loodgieter Barendrecht, lekkage kozijnen en lekkage badkamer.