LCR DIENSTEN

Wat doet Lekkage Controle Rijnmond voor u ?

 1. Waterlekkage vinden
 2. Afvoer lekkage vinden
 3. Daklekkage vinden
 4. Gaslekkage vinden
 5. Zwembad lekkage vinden
 6. Lekkage problemen opsporen

Oplossingen bij lekkages:

 1. Betoninjecties
 2. Impregneren van muren
 3. Reparatie van lekkages
 4. Herstel van badkamers e.d.
 5. Dakherstel
 6. Reparatie zwembad lekkages

LCR Zwembadtechniek:

 1. Zwembad onderhoud
 2. Ondersteuning zwembad bouwers
 3. Advisering zwembad aankopen
 4. Aanleg zwembadverwarming

Lekkages vinden zonder hak en breekwerk,

Van het vinden van lekkages hebben wij ons werk van gemaakt en doen wij onze uiterste best om deze lastige problemen voor U boven tafel te krijgen want een lekkage in Uw woning of waar dan ook geeft alleen maar irritaties en zelfs schade op de lange termijn die U niet wilt hebben.

Een waterlekkage vinden is zoeken naar een naald in een hooiberg maar door ruime ervaring staat de expertise bij ons op een hoog niveau.

De leidingen kunnen we detecteren en de lekkage opsporen zonder dat er breekwerk aan te pas komt.

Mocht dit toch nodig zijn gaat dit altijd in overleg.

Er is bijna geen probleem of wij kunnen dat voor u opsporen met de lekdetectie technieken die we in huis hebben en daar de ontwikkelingen niet stil blijven staan volgen we deze ook op de voet.

Tevens voor het oplossen van de lekkende leidingen of anderszins kunnen we in de meeste gevallen een oplossing aandragen en uitvoeren, tezamen met een goede afwerking.

Ons werkterrein voor het opsporen van lekkages is in heel Nederland, maar ook voor Belgie kunt u een beroep op ons doen.

Een probleem zoals verwarmingslekkage, cv lekkage, daklekkage, gaslekkage, lekkage in de badkamer, rioollekkage of welke lekkage dan ook,blijft vervelend en niet welkom. Vaak blijft de schade niet beperkt tot de lekkage zelf, maar wordt deze nog groter bij de opsporing ervan, vooral wanneer bij de lekkage opsporing hiervan grof werk zoals graven en/of gebroken moet worden. Een lekkage moet altijd zo snel mogelijk worden opgespoord, en liefst met de juiste lekdetectie methode. Die is voor elk soort lekkage anders, en daarom onmogelijk om voor elke lekkage 1 soort detectie apparaat te gebruiken. U kunt zoals aangegeven, gokken op waar het lek zit of U huurt een expert in die weet hoe en waar te zoeken met de juiste middelen. Zo zijn wij in het bezit van de modernste technieken en middelen om diverse lekkages op te kunnen sporen zodat daarna doelgericht gewerkt kan worden aan het gedetecteerd lek zonder al te veel schade aan terras of tuin als het om een privézwembad gaat of bij een leiding in uw muren en/of wanden.Ook bij bedrijven of kantoorpanden kunnen we een doeltreffende oplossing bieden voor de meeste lekkages en problemen die zich voordoen, waarbij de overlast minimaal is en de gang van zaken niet of nauwelijks gehinderd word. Hierdoor is het mogelijk dat productie e.d. gewoon zijn doorgang kan hebben.In veel gevallen kunnen we ook een oplossing bieden daarom zult u ons credo vaker tegen komen.

Ook op het gebied van begeleiding en advisering zijn we goed vertegenwoordigd en staan wij klaar voor U als ondernemer om lekkages eventueel te voorkomen door eens goed te laten kijken door een expert die weet wat er in de praktijk zoal gebeuren kan en voor U eigenlijk onmogelijk zijn.

Betoninjectie, herstel en afdichting.

Op het gebied van betonherstel en beton injecties zijn we ook bekend en wordt dit samen met een expert op dit gebied uitgebreid toe gelicht wat de mogelijkheden zijn.

Hierin kunt U ook de mogelijkheden vinden bij lekkende kelders, lekkend zwembad, lekkende betonnen of stenen constructies en zelfs complete gebouwen en of viaducten die beschadegingen hebben opgelopen door diverse omstandigheden.

Oplossingen voor lekkage problemen.

Het oplossen van een lekkage probleem hoort ook tot onze expertise en doen dit in overleg met de klant zelf of verzorgen de juiste vakmanschap die noodzakelijk is voor het herstel van Uw lekkage probleem.