lekkage opsporen

Het opsporen van een lekkage is absoluut niet gemakkelijk. Veel lekkages zijn nooit direct zichtbaar en is het een kwestie van tijd voor uw schade zichtbaar wordt. U zult een loodgieter bellen om de lekkage op te sporen, maar een loodgieter of installateur is niet gespecialiseerd op dit gebied. Deze zal muren of vloeren openbreken om het lek op te sporen, en dit is niet nodig! U hebt een gespecialiseerd bedrijf nodig, dat uw lekkage vindt door middel van de modernste technieken, en niet door hak- en breekwerk. Raadpleeg bij lekkage ook uw verzekering!

Lekkage verzekering

Hebt u een opstalverzekering? Bent u verzekerd voor waterschade en hak- en breekwerk? Waarschijnlijk is uw lekkage verzekerd en is uw verzekering voorstander van het inschakelen van Lekkage Controle Rijnmond. Ons advies: Raadpleeg bij lekkage uw verzekering! Uw verzekeraar is ook gebaat bij een snelle opsporing en kundige reparatie van uw lekkage: Hoe sneller wij de lekkage vinden, hoe lager de schade uitvalt. En dat scheelt enorm in de kosten, zowel voor de verzekeraar als voor u. Na het opsporen van de lekkage maken wij een lekkagerapport voor de verzekering met foto’s.

Lekkage opsporingstechnieken

Lekkage Controle Rijnmond spoort uw lekkage op door middel van geavanceerde opsporingstechnieken, zoals bijvoorbeeld:

Wij hebben jarenlange ervaring in het opsporen van lekkages, in badkamers, maar ook in andere delen van uw huis.

Opsporing lekkage

Het opsporen van een lekkage is niet gemakkelijk, want het gedrag van water is zeer onvoorspelbaar. Het kan linksboven lekken en op een grote afstand rechtsonder zichtbaar zijn. Een enkel gaatje van slechts 1 mm onderin een zwembad kan onder druk van de watermassa zomaar een waterpeil verlaging geven van 1 cm per dag. Een natte vloer kan een lekke vloerverwarming zijn, maar ook een veranderende grondwaterstand die nog nooit tot problemen had geleid.