Lekdetectiebedrijf

Lekdetectiebedrijf: Lekkage Controle Rijnmond

Heeft u een lekkage of vermoed u een lekkage te hebben? Wij kunnen dit met zeer geavanceerde technieken voor u detecteren. Ons lekdetectiebedrijf is gespecialiseerd in het vakkundige lekkage detectie. Wilt u weten of wij u verder kunnen helpen? Neem contact op met onze specialist.

Of bel direct: 06-52381834

Contact met specialist

 

Hoe kunnen wij als lekdetectiebedrijf een lekkage detecteren?

Om uw lekkage te detecteren ofwel op te sporen waar deze zich bevind en hoe het te behandelen is maken wij gebruik van verschillende technieken.

  • Rookdetectie
  • Traceergas
  • Ultrasoontechniek
  • Vochtmetingen
  • Warmtebeeldtechniek

Lekkage detectie en uw verzekering

Wij begrijpen dat het soms best wat werk kan zijn om de juiste papieren aan te leveren bij uw verzekering wanneer u een lekkage heeft. Onze werkwijze tijdens de detectie van de lekkage zorgt ervoor dat wij de juiste informatie kunnen overhandigen. Na het opsporen stellen wij een lekkagerapport op voor uw verzekering met specifieke informatie en foto’s van de situatie.

Omdat een lekkage ook veel kosten met zich mee kan brengen adviseren wij altijd aan om te controleren of uw verzekering het herstellen van lekkages dekt. Niet iedere polis dekt lekkage. Er zijn verzekeraars die kijken naar (achterstallig) onderhoud en baseren daar hun uitkering op.

Voor vragen omtrent lekkages detecteren en de verdere procedure met de verzekering kunt u ons altijd bellen of mailen.

 

Detecteren van lekkages in en rondom huis

Ons lekdetectiebedrijf helpt u verder bij lekkages in en rondom het huis. Door een nauwkeurig lekkage onderzoek uit te voeren kunnen wij lekkages detecteren in onder andere: kozijnen, badkamers, kelders en garages. Na analyse, zorgen wij voor het herstel van de schade en natuurlijk het voorkomen of herstellen van gevolgschade.
Als lekdetectiebedrijf zijn wij actief in een zeer brede regio, van regio Gouda tot Rotterdam. Bent u benieuwd of u zich in ons werkgebied bevind? Neem telefonisch contact op of stuur ons een mailtje. Wij helpen u graag verder.