Lekkage verzekering

Lekkage verzekeringLekkage verzekering

Check eerst u uw lekkage verzekering en vervolgens belt u Lekkage Controle Rijnmond. In de meeste gevallen bent u verzekerd via uw verzekeringspolis tegen lekkage schade. Houdt u er rekening mee dat niet alle lekkages zijn verzekerd.

Raadpleeg daarom goed uw lekkage verzekering. Verzekeraars sluiten veelal achterstallig onderhoud uit. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij lekkende kitnaden of voegen. Om niet voor verrassingen te komen staan kunt u het beste de oorzaak van te voren herhalen. Lekkage Controle Rijnmond spoort de lekkage op zonder hak- en breekwerk, maar door geavanceerde technieken.

 

Meest gebruikte lekkage opsporingsmethodes:

  • Rookdetectie
  • Traceergas
  • Ultrasoon techniek
  • Vochtmetingen
  • Warmtebeeld techniek

Een grote lekkage is de nachtmerrie van menig huiseigenaar. De kosten van de reparatie kunnen door waterschade hoog oplopen. In welke gevallen is uw lekkage verzekering gedekt? Raadpleeg uw lekkage verzekering om hoge kosten te voorkomen. Lekkage Controle Rijnmond heeft jarenlange ervaring in het opsporen van lekkages, in badkamers, maar ook in andere delen van uw huis.

Heeft u een loodgieter in Den Haag nodig? Neem contact met ons op voor het opsporen van úw lekkage en het verzorgen van het herstel.
Neem contact op

Verzekerd met een lekkage verzekering

Beschikt u over een opstalverzekering die waterschade en hak- breekwerkzaamheden dekt? Uw lekkage verzekering is een voorstander van het gebruik van een lekdetectie bedrijf voor het zoeken naar lekkage.Een lekkage vinden met Lekkage Controle Rijnmond is dé juiste keuze om de lekkage op te sporen. Wij beschikken over de modernste technieken, kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

 

Wat te doen na het opsporen van een lekkage?

In eerste instantie sporen wij de lekkage voor u op en geven uitleg over de oorzaak. Na de opsporing van de lekkage verzorgen wij het lekkage rapport maar zal er toch een oplossing moeten komen. U kunt uiteraard voor een loodgieter kiezen maar wij kunnen dit in het geheel verzorgen compleet met het herstel van de gevolgschade.

Kortom, één adres voor:

  • Lekkage onderzoek
  • Reparatie van de lekkage bron
  • Herstel van gevolgschade

Webstijl - SEO specialistBel ons op: 06-52381834
Maak direct een afspraak

 

 

 

Klanten vonden ons via: Opsporen van lekkages, Lekkage opsporen, Lekkage kozijnen, Lekkage onderzoek, Lekkage opsporenLekkage badkamer opsporen, Lekkage badkamer, Kelder lekkage.