Uw loodgieter in regio Gouda

loodgieter goudaBent u op zoek naar een loodgieter in Gouda? Verder zoeken is niet meer nodig. Lekkage Controle Rijnmond is dé specialist bij u in de buurt op het gebied van lekkage en preventie te Gouda. Heeft u een loodgieter nodig in Gouda en omstreken?

Neem dan snel contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het probleem snel verholpen is.

Maak een afspraak

 

óf bel direct: 06-52381834

 

Met spoed van uw lekkages af in Gouda

Wij hebben al jarenlang ervaring met het opsporen van lekkages in Gouda en omstreken. Hierdoor kunnen wij u snel en zeer efficiënt helpen. Dit doen wij met de meest moderne opsporingstechnieken zodat het lek snel is gevonden. Zo voorkomen we verdere schade aan uw woning.

U kunt onder andere bij ons terecht voor herstel en preventie van lekkages in de volgende ruimten:

  • De badkamer
  • Het toilette
  • Het dak
  • De kelder
  • Het zwembad

Door het gebruik van lekdetectie kunnen onze professionele loodgieters u in Gouda direct helpen.

Hoe voorkomt u een lekkage?

Wanneer u een lek heeft kan dit veel geld kosten. Vaak is een lek al langer aan de gang dan u denkt wat weer veel schade veroorzaakt. Het vocht kan zich gemakkelijk in muren en plafonds verspreiden wat voor schimmels kan zorgen. U kunt dit probleem voorkomen door uw woning of pand ter preventie te laten behandelen door ons.

Wij bieden diverse oplossingen om uw woning van zowel binnen- als buitenaf te beschermen tegen een lek. Denkt u hierbij aan het aanbrengen van een vochtwerende laag om uw huis aan de buitenkant te beschermen. Ook is het injecteren van beton in holle ruimtes een mogelijkheid. Zo is Lekkage Controle Rijnmond meer dan een loodgieter in Gouda.
Heeft u vragen? Neem nu contact met ons op!

Heeft u direct een loodgieter nodig of wilt u meer informatie over het voorkomen van lekkages, neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Direct contact opnemen