Kelder lekkage

kelder lekkage
Kelder lekkage is een lastig te bestrijden probleem. Vocht in kelders kan leiden tot schade aan opgeslagen goederen en verminderd de waarde van uw woning. Een vochtprobleem kan gevolgen hebben voor uw gezondheid door schimmelvorming op de wanden. Naast de zichtbare schade is het vocht verantwoordelijk voor verhoging van de energiekosten door het warmteverlies. Voor het oplossen van uw kelder lekkage is het zaak een specialist in te schakelen die u uitleg en toelichting geeft.

Uitleg en toelichting
 
 

Invloeden kelder lekkage

Kelder lekkage wordt veroorzaakt door optrekkend vocht. De onderliggende fundering is verzadigd door vocht. De gemetselde fundering is in de loop van de jaren verzadigd door vocht en door de capillaire werking trekt het vocht in het bovenliggende metselwerk, waardoor de pleisterlaag, verf en metselwerk los laat. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
 
 
 
Doorslaand vocht wordt veroorzaakt doordat de wanden verzadigd zijn door vocht, een verandering in het grondwater peil of door grindnesten en/of scheuren in de gestorte wanden van de kelderbak. Bij bestaande (kelder)ruimten is het vaak door ruimtegebrek of doordat het scheidende wanden zijn niet mogelijk om de problemen van buitenaf te bereiken en zal de oplossing van binnenuit gezocht moeten worden.

Oplossingen kelder lekkage

Na het vinden van uw kelder lekkage is het misschien noodzakelijk om de lekkage vanuit de constructie op te lossen met betoninjectie. Door het plaatsen van een betoninjectie worden de poreuze ruimtes tussen de materialen opgevuld met dun hars en na droging uw kelderlekkage afgesloten. De methode van het injecteren van muren verschilt per situatie en wordt door de professionele vakmensen van Lekkage Controle Rijnmond bepaald. Een andere oplossing van kelder lekkage is het aanbrengen van een beschermende laag op een object ook wel hydrofoberen genoemd. Kijk voor meer informatie op betoninjectie en hydrofoberen.  Bent u op zoek naar advies over uw lekkage? Neem contact met ons op: 0186-849041 of 06-44832160.

 
Klanten vonden ons via: Opsporen van lekkages, Lekkage opsporen, Lekkage kozijnen, Lekkage onderzoek, Lekkage opsporen, Lekkage verzekering, Lekkage badkamer opsporen, Lekkage badkamer.