Lekkage vinden

Lekkage controle rijnmond 0186-849041 / 06-44832160lekkagezoeken

Lekkage controle rijnmond is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Een lekkage is vervelend . Voordat men een lekkage heeft gelokaliseerd, is er dikwijls al veel schade aan het interieur toegebracht. De reden hiervan is dat men vaak niet precies weet waar de lekkage zich bevindt. Wij hebben hier een oplossing voor. Met de meest moderne opsporingstechnieken zijn wij in staat de lekkage zeer nauwkeurig te lokaliseren waardoor de herstelschade tot een minimum wordt beperkt.

Wij Bieden U,

  • Aandacht
  • Goede uitleg
  • Acceptabele kosten
  • Betrokkenheid
  • Professioneel onderzoek
  • Lekkage rapport voor verzekering met foto’s
  • Adviezen op maat
  • Herstel van de lekkage

Lekkage in huis, cv lekkage, lekkage vloerverwarming, daklekkage, afvoer lekkage, lekkage kozijnen, kelder lekkage, waterleiding lekkage, gaslekkage, zwembad lekkage, lekkage garage, lekkage parkeergarage, lekkage onderzoek, lekkage dakgoot, vochtdoorslag, koude brug, warmteverlies, energieverlies, lekkages, onzichtbare lekkages, schoorsteen lekkage, lekkage plat dak en alle overige lekkage oorzaken zijn een doorn in het oog van U als eigenaar van Uw onroerend goed.

Lekkage onderzoek

U bent nu trotse eigenaar van een object die U graag langer wilt bewonen, verhuren of verkopen.
Dit wilt U goed onderhouden maar bovenal in beeld hebben of er problemen zijn die U niet ziet of ontdekt heeft.
In het opsporen van de meest uiteenlopende lekkages hebben wij veel ervaring en bieden wij tevens een oplossing op maat waar U op kan vertrouwen. De mensen die voor ons werken hebben dit de afgelopen jaren bewezen door kundig zaken af te herstellen op een wijze zoals het hoort.
Lekdetectie onderzoek is hierbij geen overbodige luxe maar stelt U in staat om Uw eigendom te bewaken op verborgen lekkages en eventuele lekkages op te sporen zodat schade beperkt blijft

Dat is niet alleen trefzeker maar het scheelt U en of de schadeverzekering veel geld.

Waterschade en uw verzekeraar

Indien u beschikt over een opstalverzekering welke waterschade en hak- breekwerkzaamheden dekt zal uw verzekeraar een voorstander zijn van het gebruik van een lekdetectie bedrijf voor het zoeken naar lekkage.
Raadpleeg dan ook Uw tussenpersoon of verzekeraar voor advies.

Een klein lek kan grote gevolgen hebben

Een lekkende kraan verbruikt bijvoorbeeld 4 liter water per uur oftewel 35 kubieke meter per jaar. Een dun waterstraaltje is goed voor 16 liter water per uur oftewel 140 kubieke meter per jaar.
Door een slecht werkende spoelbak van het toilet kunt u 219 kubieke meter per jaar verliezen. Een waterstraal komt al snel neer op 63 liter water per uur, wat overeen komt met 552 kubieke meter per jaar.
Vermenigvuldig deze volumes aan verspild water met de prijs per kubieke meter en u zult merken dat u al snel enkele honderden euro’s kunt verliezen met een lekkage.

Lekkage Controle Rijnmond

Lekkage Controle Rijnmond doet er alles aan om de opgegeven lekkage klachten op te sporen met lekdetectie technieken, kennis en ervaring die zij afgelopen jaren hebben opgebouwd.
Echter is het altijd mogelijk dat een lekkage klacht in eerste instantie voor U eenvoudig lijkt maar dit is absoluut nooit het geval. Kelder lekkage, lekkage in de badkamer, lekkage in het dak vinden zijn in alle gevallen een naald in een hooiberg zoeken die gebaseerd is op logica, ervaring, gebruik en toepassen van de juiste lekdetectie technieken, bekijken aan de hand van verkregen data en het analiseren van de data, dosis geluk en een stuk geduld maar zeer zeker ook in de laatste plaats van U. Vaak genoeg is het zo dat aan de hand van verkregen data er een stappenplan moet worden overlegd met U om zaken uit te kunnen sluiten en dat is vaak genoeg noodzakelijk om zeker te weten dat onze verstrekte informatie aan U juist is. Wij weten uit ervaring dat water wat weg lekt zich vreemd kan gedragen en wel zo vreemd dat het alle logica passeerd. Zaken die volgens de logica van de mens niet kunnen zijn zeer zeker mogelijk en zeggen wij dan ook altijd dat het onmogelijke zeker mogelijk is en dat willen wij dan ook aantonen. Kortom 100% garantie is moeilijk te geven op 1 dag maar we gaan er zeer zeker voor om dit te realiseren. Opgeven kennen wij niet, dus doen wij er alles aan om Uw lekkage te vinden en te verhelpen indien U dit wenst.

Vriendelijke groet van

Team LCR.