Loodgieter Den Haag

Lekkage Controle Rijnmond is een loodgieter in Den Haag die zich heeft gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Voordat men een lekkage heeft gelokaliseerd is er dikwijls al veel schade aan het interieur toegebracht. De reden hiervan is dat men vaak niet precies weet waar de lekkage zich bevindt. Wij als loodgieter in Den Haag hebben hier een oplossing voor en komen met spoed uw kant op om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen..

Met de meest moderne opsporingstechnieken zijn wij in staat de lekkage zeer nauwkeurig te lokaliseren waardoor de herstelschade tot een minimum wordt beperkt.

Erkende loodgieter in Den Haag biedt u:

  • Aandacht, zodat u het probleem helder kunt uitleggen
  • Heldere uitleg van de werkzaamheden
  • Acceptabele kosten
  • Betrokkenheid
  • Professioneel onderzoek
  • Lekkage rapport voor de verzekering met foto’s
  • Adviezen op maat
  • Herstel van de lekkage

Lekkage onderzoek van een loodgieter in Den Haag

U bent nu een trotse eigenaar van een object dat u graag langer wilt verkopen, bewonen of verhuren. Dit wilt u goed onderhouden maar bovenal in beeld hebben of er problemen zijn die u niet ziet of ontdekt heeft. In het opsporen van de meest uiteenlopende lekkages hebben wij als loodgieter in Den Haag veel ervaring en bieden wij tevens een oplossing op maat waar u op kan vertrouwen.

De mensen die voor ons werken hebben dit de afgelopen jaren bewezen door kundig zaken af te herstellen op een wijze zoals het hoort. Lekdetectie onderzoek is hierbij geen overbodige luxe maar stelt u in staat om uw eigendom te bewaken op verborgen lekkages en eventuele lekkages op te sporen zodat schade beperkt blijft. Dat is niet alleen trefzeker maar het scheelt u en of de schadeverzekering veel geld. Wij als loodgieter in Den Haag helpen u hier dan ook graag mee.

Indien u beschikt over een opstalverzekering welke waterschade en hak- en breekwerkzaamheden dekt zal uw verzekeraar een voorstander zijn van het gebruik van een lekdetectie bedrijf voor het zoeken naar een lekkage.

Raadpleeg dan ook uw tussenpersoon of verzekeraar voor advies.

Wij vinden lekkages voor particulieren en bedrijven. Wij doen onderzoek, bouwbegeleiding, geven adviezen en zoeken naar totaaloplossingen. Neem gerust contact met ons op!

Telefoon: 0186-849041 of 06-44832160

E-mail: info@lekkagecontrole.nl