Eindhoven en omgeving

Lekkage controle rijnmond 0186-849041 / 06-44832160eindhoven

Lekkage controle rijnmond is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Een lekkage is vervelend . Voordat men een lekkage heeft gelokaliseerd, is er dikwijls al veel schade aan het interieur toegebracht. De reden hiervan is dat men vaak niet precies weet waar de lekkage zich bevindt. Wij hebben hier een oplossing voor. Met de meest moderne opsporingstechnieken zijn wij in staat de lekkage zeer nauwkeurig te lokaliseren waardoor de herstelschade tot een minimum wordt beperkt.

Wij Bieden U,

– Aandacht

– Goede uitleg

– Acceptabele kosten

– Betrokkenheid

– Professioneel onderzoek

– Lekkage rapport voor verzekering met foto’s

– Adviezen op maat

– Herstel van de lekkage

Lekkage in huis, cv lekkage, lekkage vloerverwarming, daklekkage, afvoer lekkage, lekkage kozijnen, kelder lekkage, waterleiding lekkage, gaslekkage, zwembad lekkage, lekkage garage, lekkage parkeergarage, lekkage onderzoek, lekkage dakgoot, vochtdoorslag, koude brug, warmteverlies, energieverlies, lekkages, onzichtbare lekkages, schoorsteen lekkage, lekkage plat dak en alle overige lekkage oorzaken zijn een doorn in het oog van U als eigenaar van Uw onroerend goed.

Lekkage onderzoek,

U bent nu trotse eigenaar van een object die U graag langer wilt bewonen, verhuren of verkopen.
Dit wilt U goed onderhouden maar bovenal in beeld hebben of er problemen zijn die U niet ziet of ontdekt heeft.
In het opsporen van de meest uiteenlopende lekkages hebben wij veel ervaring en bieden wij tevens een oplossing op maat waar U op kan vertrouwen. De mensen die voor ons werken hebben dit de afgelopen jaren bewezen door kundig zaken af te herstellen op een wijze zoals het hoort.
Lekdetectie onderzoek is hierbij geen overbodige luxe maar stelt U in staat om Uw eigendom te bewaken op verborgen lekkages en eventuele lekkages op te sporen zodat schade beperkt blijft
Dat is niet alleen trefzeker maar het scheelt U en of de schadeverzekering veel geld.

Waterschade en uw verzekeraar,

Indien u beschikt over een opstalverzekering welke waterschade en hak- breekwerkzaamheden dekt zal uw verzekeraar een voorstander zijn van het gebruik van een lekdetectie bedrijf voor het zoeken naar lekkage.

Raadpleeg dan ook Uw tussenpersoon of verzekeraar voor advies.