Loodgieter Leiden en omgeving

leiden

Loodgieter Leiden

Lekkage Controle Rijnmond is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Er is vaak al veel schade aan het interieur toegebracht voordat een lekkage is gelokaliseerd. Dit komt omdat je vaak niet weet wat de lekkage zich bevindt. Wij hebben als loodgieter in Leiden hier een oplossing voor. Wij zijn in staat om met de meest moderne opsporingstechnieken nauwkeurig te lokaliseren zodat de herstelschade tot een minimum wordt beperkt.

Wij bieden u:

– Aandacht
– Betrokkenheid
– Professioneel onderzoek
– Goede uitleg
– Adviezen op maat
– Herstel van lekkage
– Lekkage rapport voor de verzekering met foto’s
– Acceptabele kosten

Lekkage onderzoek loodgieter Leiden

U bent een trotse eigenaar van een object dat u graag langer wilt bewonen, verhuren of verkopen. U wilt dit graag onderhouden maar vooral in beeld hebben of er problemen zijn die u niet ontdekt heeft of niet ziet. In het opsporen van de meest verschillende lekkages hebben wij als loodgieter in Leiden veel ervaring en bieden wij ook een oplossing op maat waar u op kan vertrouwen. De afgelopen jaren hebben de mensen die werken voor ons bewezen door professioneel zaken af te herstellen op een manier zoals het hoort. Het is geen overbodig luxe om een lekdetectie onderzoek te doen maar dat stelt u in staat om uw eigendom te bewaken en eventuele lekkages en verborgen lekkages op te sporen zodat de schade beperkt blijft. Dit is niet alleen zorgvuldig maar scheelt u en of de schadeverzekering veel geld. Als loodgieter in Leiden helpen wij u hier graag mee!

Als u beschikt over een opstalverzekering welke hak- en breekwerkzaamheden en waterschade dekt, zal uw verzekeraar een voorstander zijn van het gebruik van een lekdetectie bedrijf die zoekt naar de lekkage. Raadpleeg dus uw verzekeraar of tussenpersoon voor advies.

Wij vinden lekkages voor particulieren en bedrijven. Wij doen onderzoek, bouwbegeleiding, geven adviezen en zoeken naar totaaloplossingen. Neem gerust contact met ons op!

Telefoon: 0186-849041 of 06-44832160
E-mail: info@lekkagecontrole.nl