Lekdetectie

Bel voor direct contact

06-52381834

Wat is lekdetectie?

lekdetectie met apparatuurLekdetectie is het opsporen van lekkages met behulp van een infrarood warmtecamera. Vervolgens wordt er bepaald waar de meeste water zich bevind en wat de oorzaak van de lekkage is.

Een lekkage vinden met Lekkage Controle Rijnmond is een juiste keuze om de lekkage op te sporen met de juiste technieken, kennis en ervaring die zij afgelopen jaren hebben opgebouwd. Echter is het altijd mogelijk dat een verborgen lekkage in eerste instantie voor u eenvoudig lijkt maar dit is vaak anders.

Lekkages vinden is in veel gevallen een naald in een hooiberg zoeken. Het is gebaseerd op logica, ervaring, gebruik en toepassen van de juiste technieken, bekijken aan de hand van verkregen data en het analyseren van de data, een dosis geluk en een stuk geduld maar zeer zeker ook in de laatste plaats van U.

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over lekdetectie en onze methoden.

Hoe werkt lekdetectie?

Vaak genoeg is het zo dat aan de hand van verkregen data een stappenplan moet worden overlegd met u om zaken uit te kunnen sluiten en dat is vaak genoeg noodzakelijk om zeker te weten dat onze verstrekte informatie aan u juist is.

Wij weten uit ervaring dat water zich vreemd kan gedragen en wel zo vreemd dat het alle logica passeert. Zaken die volgens de logica van de mens niet kunnen, zijn zeer zeker mogelijk en wij zeggen dan ook altijd dat het onmogelijke zeker mogelijk is, en dat willen wij dan ook aantonen.

Kortom, 100% garantie op lekdetectie is moeilijk te geven op 1 dag maar we gaan er zeer zeker voor om dit te realiseren. Van opgeven hebben wij nooit gehoord dus doen wij als Lekkage Controle Rijnmond alles voor het opsporen van een lekkage. Van een lekkage in de badkamer tot aan een lekkage in een woning.

Het team van Lekkage Controle Rijnmond staat voor u klaar!

Doe direct een gratis aanvraag

Schakel vandaag nog een specialist in door contact met ons op te nemen

Of neem telefonisch contact op

06-52381834

0 +
Lekkages verholpen
0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0
Uur service
Scroll to Top