LCR diensten

Bel voor direct contact

06-52381834

Wat doet Lekkage Controle Rijnmond voor u ?

Lekkage Controle Rijnmond is specialist in het vinden en oplossen van lekkages. We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt; Kan Lekkage Controle Rijnmond mijn lekkage oplossen? Hoogstwaarschijnlijk wel, hieronder kunt u lezen hoe we dit doen.

Uitleg over uw soort lekkage

 1. Waterlekkage vinden
 2. Afvoer lekkage vinden
 3. Daklekkage vinden
 4. Gaslekkage vinden
 5. Zwembad lekkage vinden
 6. Lekkage problemen opsporen

Oplossingen bij lekkage:

 1. Betoninjecties
 2. Impregneren van muren
 3. Reparatie van lekkages
 4. Herstel van badkamers e.d.
 5. Dakherstel
 6. Reparatie zwembad lekkages

LCR Zwembadtechniek

 1. Zwembad onderhoud
 2. Ondersteuning zwembad bouwers
 3. Advisering zwembad aankopen
 4. Aanleg zwembadverwarming

Lekkages vinden zonder hak- en breekwerk

Van het vinden van lekkages hebben wij ons werk van gemaakt en doen wij onze uiterste best om deze lastige problemen voor U boven tafel te krijgen want een lekkage in Uw woning of waar dan ook geeft alleen maar irritaties en zelfs schade op de lange termijn die U niet wilt hebben.
Een waterlekkage vinden is zoeken naar een naald in een hooiberg maar door ruime ervaring staat de expertise bij ons op een hoog niveau.
De leidingen kunnen we detecteren en de lekkage opsporen zonder dat er breekwerk aan te pas komt.
Mocht dit toch nodig zijn gaat dit altijd in overleg.

Er is bijna geen probleem of wij kunnen dat voor u opsporen met de lekdetectie technieken die we in huis hebben en daar de ontwikkelingen niet stil blijven staan volgen we deze ook op de voet.Tevens voor het oplossen van de lekkende leidingen of anderszins kunnen we in de meeste gevallen een oplossing aandragen en uitvoeren, tezamen met een goede afwerking.

Ons werkterrein voor het opsporen van lekkages is in heel Nederland, maar ook voor Belgie kunt u een beroep op ons doen.

Een probleem zoals:

of welke lekkage dan ook, blijft vervelend en niet welkom. Vaak blijft de schade niet beperkt tot de lekkage zelf, maar wordt deze nog groter bij de opsporing ervan, vooral wanneer bij de lekkage opsporing hiervan grof werk zoals graven en/of gebroken moet worden. Een lekkage moet altijd zo snel mogelijk worden opgespoord, en liefst met de juiste lekdetectie methode. Die is voor elk soort lekkage anders, en daarom onmogelijk om voor elke lekkage 1 soort detectie apparaat te gebruiken. U kunt zoals aangegeven, gokken op waar het lek zit of U huurt een expert in die weet hoe en waar te zoeken met de juiste middelen. Zo zijn wij in het bezit van de modernste technieken en middelen om diverse lekkages op te kunnen sporen zodat daarna doelgericht gewerkt kan worden aan het gedetecteerd lek zonder al te veel schade aan terras of tuin als het om een prive zwembad gaat of bij een leiding in uw muren en/of wanden. Ook bij bedrijven of kantoorpanden kunnen we een doeltreffende oplossing bieden voor de meeste lekkages en problemen die zich voordoen, waarbij de overlast minimaal is en de gang van zaken niet of nauwelijks gehinderd word. Hierdoor is het mogelijk dat productie e.d. gewoon zijn doorgang kan hebben. In veel gevallen kunnen we ook een oplossing bieden daarom zult u ons credo vaker tegen komen.
Ook op het gebied van begeleiding en advisering zijn we goed vertegenwoordigd en staan wij klaar voor U als ondernemer om lekkages eventueel te voorkomen door eens goed te laten kijken door een expert die weet wat er in de praktijk zoal gebeuren kan en voor U eigenlijk onmogelijk zijn.

Scroll to Top