Lekkage in huis

Bel voor direct contact

06-52381834

Uw lekkage opsporen met lekdetectie

Wat doet u wanneer u problemen ervaart in huis of het vermoeden heeft van een lekkage? Allereerst wilt u natuurlijk achterhalen waar dit vandaan komt. Lekkage Controle Rijnmond helpt u graag met het opsporen van de lekkage door middel van lekdetectie. Wij realiseren de lekdetectie voor u met behulp van formeergas. Dit wordt ook wel de “waterstof traceergas methode” genoemd. Deze lekdetectie methode is niet meer weg te denken uit ons dagelijks werk.

Oorzaken van lekkages traceren zonder onnodig hak-en breekwerk

De oorzaak of oorzaken van uw lekkage(s) kunnen wij met behulp van moderne lekdetectie apparatuur nauwkeurig traceren. Op deze manier kunnen wij exact bepalen op welke plek zich het meeste water bevindt. Wij informeren u over de plaats waar de lekkage is ontstaan. Zo kunnen wij samen voorkomen dat er onnodig hak- en breekwerk moet worden verricht. Zonder lekdetectie is dit niet mogelijk. Ook verzorgen wij het omleiden van de lekkende leiding.

Lekkage Controle Rijnmond is uw partner voor het opsporen van lekkages door middel van lekdetectie. Ons vakkundige personeel helpt u graag en voorziet u altijd van duidelijke toelichting betreft de werkwijze.

Spoor snel de oorzaak van uw lekkage op. Neem contact op met ons en wij helpen u vakkundig en snel.

Wat zijn de voordelen van lekdetectie?

  • Nauwkeurig traceren van de lekkage
  • Voorkomen van onnodig hak- en breekwerk
  • Minder overlast, lawaai en stress tijdens het herstel van de lekkage
  • Bij een moeilijk bereikbare lekkage is omleiding mogelijk
  • Opsporen van een complexe lekkage of moeilijk te traceren lekkage is toch mogelijk
  • Het voorkomen van extra werkzaamheden zoals opnieuw betegelen van een ruimte

Nauwkeurigheid is belangrijk bij lekdetectie werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat u zo min mogelijk overlast heeft van werkzaamheden en vooral dat er geen onnodige werkzaamheden worden verricht om de lekkage op te lossen. Wij doen alles voor het opsporen van een lekkage. Wilt u graag weten hoe wij u kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op per mail of telefoon.

Ben je voor lekkage in huis verzekerd?

Veel verzekeraars zijn voorstander van het gebruik van lekdetectie. Dit is van toepassing wanneer u beschikt over een opstalverzekering welke waterschade en hak- en breekwerk dekt. Wanneer u vroegtijdig communiceert met uw verzekeraar over de lekkage kan er ook geregeld worden dat gevolgschade wordt hersteld. Zo hoeft u dan zelf geen nota’s voor te schieten of op zoek naar een andere specialist.

Voor het vinden en herstellen van lekkages neemt u gemakkelijk contact met een van onze specialisten op via de mail of telefoon. Al uw vragen zijn welkom!

Scroll to Top