Badkamer lekkage

Bel voor direct contact

06-52381834

Lekkage badkamer verhelpen

Wilt u de lekkage in uw badkamer opsporen? Doe dit dan zo snel mogelijk, want de gevolgen van een lekkage zijn niet mals. Lekkage Controle Rijnmond heeft zich gespecialiseerd in het opsporen van lekkages in badkamers. Voordat u of uw loodgieter een lekkage heeft gevonden, is de kans groot dat er al veel schade aan het interieur is toegebracht.

Wij zijn gespecialiseerd in lekdetectie in woningen en vinden uw lekkage snel. Lekkage Controle Rijnmond werkt met de modernste opsporingstechnieken en is in staat om de lekkage zeer nauwkeurig te lokaliseren. Hierdoor blijft de herstelschade tot een minimum beperkt.

Lekkage in de badkamer laten opsporen door een expert

Lekkage Controle Rijnmond is gespecialiseerd in lekdetectie en kan uw lekkage in uw badkamer opsporen, snel en nauwkeurig. Wanneer wij uw lekkage hebben opgespoord, stellen wij een lekkagerapport op voor de lekkage verzekering met foto’s. Wij detecteren uw lekkage door middel van geavanceerde opsporingsmethoden, zoals:

  • rookdetectie
  • traceergas
  • ultrasoontechniek
  • vochtmetingen
  • warmtebeeldtechniek

Wij hebben jarenlange ervaring in het opsporen van lekkages, in badkamers, maar ook in andere delen van uw huis.

Lekkage badkamer opsporen

Met een lekkage in badkamer opsporen kunt u beter niet te lang te wachten. Win direct deskundig advies in om erger te voorkomen! Wij van Lekkage Controle Rijnmond sporen de lekkage in uw badkamer op en wij doen dit snel en nauwkeurig. Dit is niet gemakkelijk: een lekkage zit vaak op een onverwachte plek. Daarom kunt u dit het beste laten doen door een specialist. Wij hebben jarenlange ervaring en werken met geavanceerde technieken. Belt u ons op 06-5238 1834 en u krijgt meteen advies.

Lekkage Controle Rijnmond

Wij zijn gespecialiseerd in lekdetectie en werken in de omgeving Rotterdam, Dordrecht, Den Haag en Leiden. Bent u op zoek naar een loodgieter in Leiden? Neem contact op en laat uw lekkage in uw badkamer opsporen en verhelpen door Lekkage Controle Rijnmond. Wij werken met speciale lekdetectie technieken en hebben jarenlange kennis en ervaring.

Hiernaast bieden wij:

  • uitleg en extra informatie
  • betrokkenheid ook in de fase na herstel
  • adviezen op maat
  • natuurlijk herstel van de lekkage.
Scroll to Top